Harta sitului
 
Home   Despre API   Comisia de Etica a API

Calendar

31.08.2013 Evenimente importante în luna august
detalii 

Despre API
Membri API
APInfo
Publicaţii
Reforma Justiţiei
Fototeca
Publicitate

Membri API

Publicitate

API oferă posibilitatea de a plasa la preţuri avantajoase publicitatea Dvs în 18 ziare naţionale cu un tiraj de pîna la 104257 exemplare.

Alegeţi oricare din cele 2 pachete oferite:

Contacte API:

str. Romana 2/2,
etajul 1, mun. Chişinău,
Republica Moldova,
MD-2005
Tel: +37322 220996
Fax: +37322 203686
E-mail: api@api.md

Comisia de Etica a API

Comisia de Etică a API este un organism specializat consultativ în cadrul API, creat pentru a contribui la responsabilizarea membrilor Asociaţiei faţă de consumatorii de media, prin promovarea jurnalismului de calitate şi respectarea principiilor deontologice. Membrii Comisiei de Etică se pronunţă, cu titlu de recomandare, asupra rapoartelor de monitorizare şi ale ombudsmanului API, dar şi asupra sesizărilor primite, în conformitate cu Codul deontologic al jurnalistului din R. Moldova.

Prin decizia Consiliul de Administrare al API din 16 ianuarie 2009, Comisia de Etica a API se constituie din cinci membri – două persoane membre API şi trei persoane din afara organizaţiei. Membrii Comisiei de Etică sunt aleşi pentru o perioadă de doi ani şi pot fi realeşi pentru încă cel mult două mandate consecutive.

La 3 mai 2012 Adunarea Generală a membrilor API a ales în componenţa Comisiei de Etică, două persoane membre API: Lilia Curchi, redactor-coordonator revista “Natura” şi Alina Radu, directorul ziarului „Ziarul de Gardă”, iar la 23 iunie 2012 Consiliul de Administrare a completat componenţa Comisiei de Etică cu alte trei persoane din afara API: Vitalie Zamă, jurist la organizaţia obştească „Juriştii pentru Drepturile Omului”, Vasile Spinei, preşedintele Centrului de Promovare a Libertăţii de Exprimare şi a Accesului la Informaţie “Acces-info” şi Vasile Botnaru, directorul postului de radio de la Chișinău, Radio Europa Liberă.

Copyright, 2011 API    
Daca ati gasit eroare va rugam sa contactati administratorul site-ului: pmacovei@api.md