Harta sitului
 
Home   APInfo   Top stiri din activitatea API   2012  

Calendar

31.05.2013 Calendarul evenimentelor din luna mai
detalii 

Despre API
Membri API
APInfo
Publicaţii
Reforma Justiţiei
Fototeca
Publicitate

Arhiva

Publicitate

API oferă posibilitatea de a plasa la preţuri avantajoase publicitatea Dvs în 18 ziare naţionale cu un tiraj de pîna la 104257 exemplare.

Alegeţi oricare din cele 2 pachete oferite:

Contacte API:

str. Romana 2/2,
etajul 1, mun. Chişinău,
Republica Moldova,
MD-2005
Tel: +37322 220996
Fax: +37322 203686
E-mail: api@api.md

22 octombrie 2012
A apărut primul număr al suplimentului „Obiectiv European”

16.10.2012 /

A apărut primul număr al suplimentului „Obiectiv European”, editat de Asociaţia Presei Independente (API) în cadrul unui proiect finanţat de Fundaţia Est-Europeană şi de Fundaţia „Friedrich-Ebert-Stiftung”. Suplimentul se distribuie împreună cu patru ziare membre ale API, inclusiv un ziar naţional - „Jurnal de Chişinău” - şi trei ziare regionale: „Observatorul de Nord” (Soroca), „Cuvântul” (Rezina) şi „Gazeta de Sud” (Cimişlia).

Obiectivul principal al proiectului constă în informarea publicului despre Uniunea Europeană şi despre importanța de a aduce Republica Moldova mai aproape de standardele și valorile comunităţii europene. Suplimentul „Obiectiv European” va publica materiale de analiză a celor mai importante evenimente de pe agenda de integrare europeană a Republicii Moldova, a evoluțiilor UE-Moldova, alte articole tematice. „Vom aborda tematica integrării europene din perspective diferite, pe înţelesul oamenilor, ajutându-i pe cititori să răspundă la întrebări de genul „Ce este UE astăzi?” şi „Care ar trebui să fie locul Republicii Moldova în Europa unită?”, spune Sorina Ştefârţă, editorul coordonator al suplimentului „Obiectiv European”.

API planifică să editeze zece numere ale suplimentului „Obiectiv European” în perioada octombrie 2012 - aprilie 2013, în opt pagini, cu tirajul cumulativ de peste 25.000 de exemplare. Un tiraj suplimentar de 2000 de exemplare va fi distribuit Centrelor de informare „Pro-Europa„ din oraşele Cahul și Bălți.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: 069189010 (Sorina Stefârţă)

Suplimentul “Obiectiv European” apare cu sprijinul Friedrich-Ebert-Stiftung. Proiectul este implementat de API cu suportul Fundatiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agentiei Suedeze pentru Dezvoltare si Cooperare Internationala (Sida).

"Obiectiv European" nr 1

"Obiectiv European" nr 2

"Obiectiv European" nr 3

"Obiectiv European" nr 4

"Obiectiv European" nr 5

"Obiectiv European" nr 6

"Obiectiv European" nr 7

"Obiectiv European" nr 8

"Obiectiv European" nr 9

"Obiectiv European" nr 10

Ediţie specială a paginii „Obiectiv European” rom (rus) dedicată Zilelor Europei în Moldova

Cu ocazia marcării Zilelor Europei în Moldova, API a editat o pagină tematică intitulată „Obiectiv European” care a fost publicată în 17 ziare naţionale şi locale.

Ediţie specială a paginii „Obiectiv European” (rom) dedicată Zilelor Europei în Moldova

Ediţie specială a paginii „Obiectiv European” (rus) dedicată Zilelor Europei în MoldovaAdăugaţi un comentariu

Nume,Prenume

Comentariu

Virsta

Sexul

Masculin Feminin

E-mail

Copyright, 2011 API    
Daca ati gasit eroare va rugam sa contactati administratorul site-ului: pmacovei@api.md