înapoi

API și Stopfals.md lansează concursul „ȚINTEȘTE FALSUL!”

15 Ianuarie 2024


Ai depistat informații false sau tendențioase în mass-media și/sau pe rețelele sociale? Raportează-le pe Semnale.stopfals.md și participă la concursul „Țintește falsul!”, lansat de Asociația Presei Independente (API) și portalul Stopfals.md.

Expediază la Semnale.stopfals.md orice informație din mass-media (TV, radio, presa scrisă și online) și/sau de pe rețelele sociale care, în opinia ta, este falsă, parțial falsă ori distorsionată. După verificarea sesizărilor, colaboratorii noștri vor publica pe portalul www.stopfals.md articole de dezmințire a falsurilor.

 

Concursul se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2024, în cadrul Campaniei împotriva informației false și tendențioase STOP FALS. În urma competiției, vor fi selectați 10 câștigători din rândul celor mai activi participanți, care vor primi din partea API câte un set de cadouri promoționale care va consta din: un rucsac, un tricou, o cană, o agendă, două pixuri și două brățări cu imprimeurile campaniei. Adițional, primii trei dintre cei 10 câștigători vor primi și câte un hard disk extern și o baterie externă cu imprimeurile campaniei.

 

Câștigătorii vor fi anunțați până pe data de 26 februarie 2024, prin e-mail.

 

Fii de partea adevărului și câștigă premii!