înapoi

Despre campania „toți pentru Moldova!”

17 Iulie 2023

Foto: API


„toți pentru Moldova!” este o campanie de informare, realizată de Asociația Presei Independente (API) din Republica Moldova pentru a explica și promova necesitatea unității și a coeziunii sociale. Campania nu are nicio interferență politică, ne interesează doar consolidarea rezilienței cetățenilor țării noastre prin unitate. Împreună suntem mai puternici și mai rezilienți.

Ce anume vom face?

 

În cadrul campaniei, vom elabora și vom distribui materiale la două teme importante pentru dezvoltarea Republicii Moldova:

 

  • Unitatea națională

  • Securitatea națională

 

Vom explica într-un limbaj accesibil aceste domenii complexe, astfel încât fiecare cetățean al țării să le înțeleagă mai bine și să poată contribui la consolidarea acestora în măsura puterilor sale. Acum este important să înțelegem că, în pofida unor diferențe, cu toții ne dorim pace și siguranță în familia, casa și țara noastră.

 

De ce facem asta?

 

Deoarece un viitor sigur și prosper pentru fiecare cetățean poate fi construit doar dacă vom fi uniți și vom „pune umărul” cu toții la făurirea lui. Nu gândim și acționăm la fel, dar, în pofida diferențelor și a celor care încearcă să ne dezbine, trebuie să fim uniți și puternici, pentru viitorul nostru și al generațiilor care vor urma. După această campanie, sperăm să ne convingem cu toții că sunt foarte puține lucruri care ne despart și mult mai multe lucruri care ne unesc. Suntem cu toții cetățenii acestei țări și trebuie să avem grijă de ea!

 

Tu cum te poți implica?

 

Mizăm pe ajutorul și implicarea ta responsabilă. Ajută-ne să distribuim informația ca să ajungă la un număr cât mai mare de oameni. Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși cu siguranță! De asemenea, ne poți spune ce înseamnă pentru tine unitatea națională și vei avea șansa să devii Ambasadorul campaniei toți „toți pentru Moldova!” Click aici pentru participare…

 

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.

 

Unitatea națională – pacea și siguranța pentru fiecare familie.